Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Confidentialitate

s4s5s2s3

CONFIDENTIALITATE

 

1.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre Utilizator/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

1.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Utilizator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

1.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, Utilizatorul/Cumparatorul ofera Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Utilizatorul/Cumparatorul este de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care Utilizatorul/Cumparatorul le-a trimis prin intermediul Site-ului.  Pantofi Trendy nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

1.4. Prin inscrierea in baza de date a Pantofi Trendy, Utilizatorul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Pantofi Trendy: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; alte companii cu care Pantofi Trendy poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor, etc.

 

PUBLICITATE

 

2.1. Newsletterele Pantofi Trendy sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Pantofi Trendy. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

2.2. In momentul in care, Utilizatorul/Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea Pantofi Trendy in acest sens.

2.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Utilizator/Cumparator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere;

2.4. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

3.1. Pantofi Trendy se obliga de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorul/Cumparatorul le furnizeaza.

3.2. Scopul colectarii datelor este: informarea Utilizatorilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea  Bunurilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  Utilizatorului/Cumparatorului.

3.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda Utilizatorul/Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Pantofi Trendy si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Pantofi Trendy, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Pantofi Trendy, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Pantofi Trendy atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

3.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

3.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str Galata Nr 73, Voluntari, Jud. Ilfov, in atentia I LOVE SHOES S.R.L., va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

3.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str Galata Nr 73, Voluntari, Jud. Ilfov, in atentia I LOVE SHOES S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

3.6.1. Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

3.6.2. transformarea in date anonime a datelor cu character personal;

3.6.3. Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

3.7. De asemenea, Pantofi Trendy poate furniza datele Utilizatorului/Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor.

3.8. Prin completarea in formularul de comanda pe Site a datelor personale, Cumparatorul isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care Pantofi Trendy a incheiat parteneriate sa prelucreze datele personale ale acestuia in evidentele proprii.

3.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.